מתכון לרוסטביף סינטה עם רכז רימונים
רוסטביף סינטה עם רכז רימונים, מתכון חגיגי לשבת וחג באדיבות טיב טעם
זמן הכנה: 20 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מוציאים את הנתח מהמקרר כשעה לפני הצלייה.
מניחים את הנתח על תבנית עם נייר אפייה. מברישים בשמן זית ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מעבירים לתנור וצולים כ-40 דקות.
מוציאם ומצפים ברכז הרימונים, זרעים וטימין. מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות.
מודדים חום במרכז הנתח בעזרת מד חום, הנתח מוכן ב-55 מעלות מוציאים ומניחים ל-20 דקות לפני הפריסה.
פורסים דק ומגישים מיד לצד נוזלים שהתקבלו בצלייה.
מתכונים נוספים באדיבות טיב טעם
מתכון לרוטולו תרד וגבינות ברוטב רוזֶה
שוק ברווז מפורק, דלורית צלויה ותאנים מקורמלות
סלט אנדיב רימונים ואסקבש דניס בויניגרט גזר
פרוסות אנטריקוט צלויות עם פטריות ובצלים ברכז רימונים
שוק טלה צלוי עם גזרים וירוקים בגרמולטה הדרים
פילה סלמון אפוי עם קשקשי זוקיני ורוטב הדרים
שוקי הודו ממולאות במשמשים, פיסטוקים ורוזמרין | צילום: דניאל לילה
"שובה" סלמון צלוי – סלמון במעטפת סלק, שמנת חמוצה וביצה
מתכון לשטרודל תפו"א ארטישוק צלוי וגבינות כחולות
דניס צלוי ממולא לימונית ולימון
שוק טלה בקדירת רכז רימונים, ענבים וסלקים
מאפינס פלפלים, תירס וגבינת צ'דר
כתר צלעות עם כרישה ומרווה שרופה
סלט תרד עם ענבים וגבינת צ'דר חמוציות