מתכון לכבד קצוץ ממטבחה של שושנה
מתכון לכבד קצוץ מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה. "את הכבד הקצוץ היתה אמא מגישה בסגנון פולני: עם מלפפון חמוץ תוצרת הבית"
- זמן הכנה: 30 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
-
במחבת גדולה מחממים שמן ומטגנים בצלים עד להזהבה.
מוסיפים את הכבדים ומטגנים יחד עם הבצל על אש נמוכה כעשר דקות.
לבלנדר או מטחנת בשר מכניסים את הכבדים, הבצל והביצים.
טוחנים עד למחית אחידה.
מוסיפים מלח ופלפל.
מתכונים נוספים ממטבחה של שושנה
-
- בלינצ'ס גבינה וצימוקים
- עוגיות ירח
- אטריות ביצים לפסח
- מתכון למצה ברייט
- מתכון לגפילטע פיש
- מתכון לקניידלך
- ליאת קרפל כתבה ספר "המתכונים של שושנה" עם מתכונים שהאם שושנה נהגה לבשל. הספר מובא בפונט "שושנה" ונראה כאילו נכתב על ידה משתי סיבות "האחת: אמא תמיד רצתה לסדר את המתכונים שלה. השנייה: הרצון שלי להעביר הלאה את המתכונים המקוריים שנהגה להכין".
לכל המעוניין: הספר נמכר בעלות סמלית של 50 ש"ח. 10% נתרמים לחולי סרטן. עלות משלוח 20 ש"ח
ליאת קרפל. רחוב הדס 6/19 צור יצחק, 45808