מתכון לקציצות בשר בקר ועוף ממטבחה של שושנה
מתכון לקציצות בשר בקר ועוף ממטבחה של שושנה מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה
- זמן הכנה: שעה וחצי
- דרגת קושי: בינוני
מצרכים
|
|
-
בקערה מערבבים את הבשר, פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל, בצל, ביצים תפו"א או לחם ושמן (אם צריך).
מחממים במחבת שמן רגיל (בגובה 2 ס"מ)
יוצרים כדורים בעזרת כפות הידיים ומטגנים על אש קטנה משני הצדדים
*אפשר לטבול את כדורי הבשר בפרורי לחם לפני הטיגון במידה ולא השתמשת בפרורי לחם בבלילה - מתכונים נוספים ממטבחה של שושנה
- פיצה משפחתית
-
- בלינצ'ס גבינה וצימוקים
- עוגיות ירח
- אטריות ביצים לפסח
- מתכון למצה ברייט
- מתכון לגפילטע פיש
- מתכון לקניידלך
- ליאת קרפל כתבה ספר "המתכונים של שושנה" עם מתכונים שהאם שושנה נהגה לבשל. הספר מובא בפונט "שושנה" ונראה כאילו נכתב על ידה משתי סיבות "האחת: אמא תמיד רצתה לסדר את המתכונים שלה. השנייה: הרצון שלי להעביר הלאה את המתכונים המקוריים שנהגה להכין".
לכל המעוניין: הספר נמכר בעלות סמלית של 50 ש"ח. 10% נתרמים לחולי סרטן. עלות משלוח 20 ש"ח
ליאת קרפל. רחוב הדס 6/19 צור יצחק, 45808