מתכון לעוגת - ניו יורק ציז קייק
מתכון מפנק לעוגת - ניו יורק ציז קייק באדיבות רשת בתי הקפה ביגה
זמן הכנה: 30 דקות
- קושי: קל
מצרכים:
|
|
אופן ההכנה
מעבדים במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים מלבד החלמון לבצק פרורי.
מוסיפים חלמון, מעבדים ומקררים חצי שעה.
מרדדים את הבצק עם קמח, קורצים עיגול מתאים לגודל הרינג, אופים ב- 160 מעלות כ-15 דקות ומצננים.
מסת גבינה:
בסיר קטן מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה ושופכים על השוקולד הלבן.
מערבבים עד המסה מלאה, מוסיפים לנוזל החם גרידת לימון וגבינות ומערבבים היטב.
מוסיפים קורנפלור ומערבבים היטב עד למרקם אחיד.
מוסיפים את הביצים ומערבבים בקיפולים מבלי להכניס אויר לתערובת.
משמנים את הרינג בחמאה לפני יציקת מסת הגבינה.
יוצקים את מסת הגבינה אל תוך הרינג שאת בסיסו אפינו וציננו מראש.
מקפידים למלא חצי ס"מ פחות מגובה הרינג. אפיה ב- 120 מעלות 50 דקות.
בסיום האפייה מערבבים היטב את מרכיבי הטופינג, שופכים על העוגה ולמצננים היטב
מתכונים נוספים באדיבות קפה ביגה
חציל קלוי עשיר בטעמים ים תיכוניים
מתכון לסלמון ברוטב סויה ותפוזים
מתכון לספגטי טבעוני אה לה אוליו
עוגת מוס מסקרפונה בציפוי שוקולד לבן
מתכון לאוזני המן במילוי פלורנטין
מתכון מנצח לסופגניות לחג חנוכה
מתכון למקלובה צמחונית באדיבות קפה בייגה
פרנץ' טוסט מתוק במיוחד לפתוח את היום בחיוך
מתכון לפסטה בלרינה שכולם אוהבים