פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות
מתכון נפלא וחגיגי לפשטידת תפוח אדמה, בשר ועגבניות באדיבות המותג מאסטר שף
זמן הכנה: 50 דקות
- קושי: בינוני
מצרכים
רשימת חומרים לתבנית בקוטר 26: |
|
אופן ההכנה
מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לרבעים ומבשלים במי מלח במשך כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים לחלוטין.
מועכים לפירה חלק, מוסיפים חלמונים, מתבלים בפלפל ואם יש צורך גם במלח ומערבבים לפירה חלק.
בינתיים: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה.
מוסיפים בשר טחון ושחמים במשך כ-5 דקות, מוסיפים רסק עגבניות ומחית עגבניות, שימורי אפונת גינה עדינה ומבשלים יחדיו במשך כ-5 דקות נוספות, מוסיפים מלח ופלפל.
יוצקים את תערובת הבשר לתבנית משומנת ומהדקים.
משטחים את הפירה מעל הבשר בשכבה אחידה.
אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ30 דקות.
מתכונים נוספים באדיבות מאסטר שף
כדורי אורז מטוגנים במילוי בשר ותירס
המבורגר צמחוני משעועית אדומה ופטריות
פיצה ים תיכונית עם שוליים ממולאים
מתכון למאפה משה בתיבה מרשים ויפהפה לאירוח
סלט אוליביה רוסי בהגשה מודרנית
קרפים במילוי בננות מקורמלות ברוטב קרמל וקוקוס
מאפה קיגל עם חמוציות ברוטב קרמל
סלט קוסקוס מרענן ועשיר בירוקים ופירות העונה
מתכון לעוגת הגבינה הקרה הטובה ביותר
עוגת גבינה אפויה עם וניל וקרם ריבת חלב