מתכון לקינוח ללא גלוטן - טרין תמרים ואגוזים
מתכון לקינוח ללא גלוטן – לטרין תמרים ואגוזים. באדיבות רשת בתי הקפה ביגה
זמן הכנה: 30 דקות
- קושי: קל
מצרכים:
|
|
אופן ההכנה
קולים בתנור בנפרד שומשום, אגוזי מלך ואגוזי לוז-180 מעלות כ- 10 דקות ומצננים.
מחממים סיר קטן ולהביא לסף רתיחה סילאן וסוכר.
לוקחים מיקסר עם וו גיטרה ומעבדים לתערובת חלקה תמרים מגולענים וקינמון.
מוסיפים לקערת המיקסר את נוזל הסוכר וקינמון ומעבדים עד לאיחוד החומרים.
מוסיפים את תערובת האגוזים הקלויים ומעבדים עד איחוד חומרים.
בתום ההכנה שופכים את המסה של התערובת לתבנית מרובעת ומצננים במקרר.
חותכים לפסים ומצפים בשומשום קלוי מכל הצדדים ולסיום חותכים לריבועים.
שומרים במקרר ומגישים
מתכונים נוספים באדיבות קפה ביגה
חציל קלוי עשיר בטעמים ים תיכוניים
מתכון לסלמון ברוטב סויה ותפוזים
מתכון לספגטי טבעוני אה לה אוליו
עוגת מוס מסקרפונה בציפוי שוקולד לבן
מתכון לאוזני המן במילוי פלורנטין
מתכון מנצח לסופגניות לחג חנוכה
מתכון למקלובה צמחונית באדיבות קפה בייגה
פרנץ' טוסט מתוק במיוחד לפתוח את היום בחיוך
מתכון לפסטה בלרינה שכולם אוהבים