מתכון קל להכנת פונדו גבינות
לכבוד חודש איטליה מתכון קל להכנה - פונדו גבינות - באדיבות רשת טיב טעם
זמן הכנה: 20 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
מחמים את היין בסיר קטן עד שיתנדף האלכוהול (2-3 דקות חימום).
מוסיפים את השמנת, אגוז מוסקט ופלפל לבן - תוך השוואת טמפרטורות, באש נמוכה.
מוסיפים את הגבינות תוך ערבוב מתמיד עד שנמסות לגמרי.
מוסיפים את כפית הקורנפלור המומס במים ומערבבים עד להגעה לסמיכות הרצויה.
מומלץ להגיש עם: מקלות שום / ירקות טריים / קרוטונים
מתכונים נוספים באדיבות טיב טעם
מתכון עשיר בטעמים לסלט פסטה צבעוני
לזניה בשאמל תרד, עגבניות ומוצרלה
מתכון לרוטולו תרד וגבינות ברוטב רוזֶה
שוק ברווז מפורק, דלורית צלויה ותאנים מקורמלות
סלט אנדיב רימונים ואסקבש דניס בויניגרט גזר
פרוסות אנטריקוט צלויות עם פטריות ובצלים ברכז רימונים
שוק טלה צלוי עם גזרים וירוקים בגרמולטה הדרים
פילה סלמון אפוי עם קשקשי זוקיני ורוטב הדרים
שוקי הודו ממולאות במשמשים, פיסטוקים ורוזמרין | צילום: דניאל לילה
"שובה" סלמון צלוי – סלמון במעטפת סלק, שמנת חמוצה וביצה
מתכון לשטרודל תפו"א ארטישוק צלוי וגבינות כחולות
דניס צלוי ממולא לימונית ולימון
שוק טלה בקדירת רכז רימונים, ענבים וסלקים
מאפינס פלפלים, תירס וגבינת צ'דר
כתר צלעות עם כרישה ומרווה שרופה
סלט תרד עם ענבים וגבינת צ'דר חמוציות