מתכון למרק חרירה מרוקאי
מתכון למרק חרירה מרוקאי שכולם אוהבים, עשיר, מזין ומנחם, מרק חם וטעים באדיבות המותג מאסטר שף
זמן הכנה: 50 דקות
- קושי: קל
מצרכים
1 כוס חומוס מקופסא 1 כוס עדשים מקופסא |
|
אופן ההכנה
בסיר גדול מחממים שמן זית, ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום ומערבבים.
מוסיפים את עשבי התיבול בזה אחר זה, ומקפיצים במשך מספר דקות. מוסיפים את גרגירי החומוס, את מיץ הלימון ואת העגבניות ו-3 כוסות מים.
מוסיפים את העדשים השחורות ואת התבלינים, ומבשלים על להבה נמוכה במשך 35 דקות. אם המרק מסמיך יתר על המידה מוסיפים מים רותחים לפי הצורך.
להגשה - יוצקים את המרק לקערה, מזלפים מיץ לימון, מפזרים מעט כוסברה טרייה ומגישים.
בתאבון!
מתכונים נוספים באדיבות מאסטר שף
קציצות עוף ברוטב עגבניות וזיתים ירוקים
פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות
כדורי אורז מטוגנים במילוי בשר ותירס
המבורגר צמחוני משעועית אדומה ופטריות
פיצה ים תיכונית עם שוליים ממולאים
מתכון למאפה משה בתיבה מרשים ויפהפה לאירוח
סלט אוליביה רוסי בהגשה מודרנית
קרפים במילוי בננות מקורמלות ברוטב קרמל וקוקוס
מאפה קיגל עם חמוציות ברוטב קרמל
סלט קוסקוס מרענן ועשיר בירוקים ופירות העונה
מתכון לעוגת הגבינה הקרה הטובה ביותר
עוגת גבינה אפויה עם וניל וקרם ריבת חלב