אוסובוקו טלה ברוטב טריאקי עם אורז
מנה חגיגית של אוסובוקו טלה ברוטב טריאקי על מצע אורז וירקות, מנה חגיגית שמקשטת את השולחן ומפנקת את כולם באדיבות המותג מאסטר שף
זמן הכנה: שעה וחצי
- קושי: בינוני
מצרכים
5 כפות שמן זית |
|
אופן ההכנה
בסוטאז' רחב מניחים שמן זית ובצלים, מטגנים עד להשחמה
מוסיפים את האוסובוקו, הופכים צד לאחר 5 דקות ומוסיפים את הכורכום, הכמון, המלח, הפלפל, הסויה, והטריאקי
מוסיפים 2 כוסות גזר גמדי, 3 כוסות מים וכוס יין, מביאים לרתיחה
מנמיכים ומבשלים בכיסוי חלקי כשעה וחצי (אם חסר נוזלים ניתן להוסיף עוד כוס מים).
לאחר שעה מוסיפים 2 כוסות מים מביאים לרתיחה מוסיפים כוס אורז מערבבים ומבשלים מכוסה על אש נמוכה עשרים דקות נוספות.
מגישים על צלחת הגשה שטוחה ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה טרייה.
מתכונים נוספים באדיבות מאסטר שף
קציצות עוף ברוטב עגבניות וזיתים ירוקים
פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות
כדורי אורז מטוגנים במילוי בשר ותירס
המבורגר צמחוני משעועית אדומה ופטריות
פיצה ים תיכונית עם שוליים ממולאים
מתכון למאפה משה בתיבה מרשים ויפהפה לאירוח
סלט אוליביה רוסי בהגשה מודרנית
קרפים במילוי בננות מקורמלות ברוטב קרמל וקוקוס
מאפה קיגל עם חמוציות ברוטב קרמל
סלט קוסקוס מרענן ועשיר בירוקים ופירות העונה
מתכון לעוגת הגבינה הקרה הטובה ביותר
עוגת גבינה אפויה עם וניל וקרם ריבת חלב