לרגל יום הפסטה הבינלאומי מתכון לספגטי אראביאטה
מתכון לספגטי אראביאטה ועגבניות צלויות טריות באדיבות ישרקו מקבוצת טיב טעם
זמן הכנה: 50 דקות
- דרגת קושי: בינוני
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
מרתיחים סיר עם מים ומלח.
בינתיים, קוצצים את העגבניות ומטגנים את השום והצ'ילי הקצוץ במחבת.
לאחר מספר רגעים, מוציאים את שן השום מהמחבת ומוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל.
מסננים את הפסטה ויוצקים אותה למחבת עם העגבניות, מערבבים, מניחים בצלחת/
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה מעל ומגישים לשולחן.
מתכונים נוספים באדיבות טיב טעם
מתכון לפיצה משפחתית עם ראגו וביצת עין
מתכון לפירוג בצק עלים של עופיונים, כרוב ופורצ'יני
מתכון עשיר בטעמים לסלט פסטה צבעוני
לזניה בשאמל תרד, עגבניות ומוצרלה
מתכון לרוטולו תרד וגבינות ברוטב רוזֶה
שוק ברווז מפורק, דלורית צלויה ותאנים מקורמלות
סלט אנדיב רימונים ואסקבש דניס בויניגרט גזר
פרוסות אנטריקוט צלויות עם פטריות ובצלים ברכז רימונים
שוק טלה צלוי עם גזרים וירוקים בגרמולטה הדרים
פילה סלמון אפוי עם קשקשי זוקיני ורוטב הדרים
שוקי הודו ממולאות במשמשים, פיסטוקים ורוזמרין | צילום: דניאל לילה
"שובה" סלמון צלוי – סלמון במעטפת סלק, שמנת חמוצה וביצה
מתכון לשטרודל תפו"א ארטישוק צלוי וגבינות כחולות
דניס צלוי ממולא לימונית ולימון
שוק טלה בקדירת רכז רימונים, ענבים וסלקים
מאפינס פלפלים, תירס וגבינת צ'דר
כתר צלעות עם כרישה ומרווה שרופה
סלט תרד עם ענבים וגבינת צ'דר חמוציות