מתכון למג'דרה אורז ועדשים
מתכון נפלא לארוחה מזינה ומזינה: מג'דרה אורז עם עדשים באדיבות המותג מאסטר שף
זמן הכנה: 15 דקות
- קושי: קל
מצרכים
3 בצלים גדולים חצויים ופרוסים 5 כפות שמן |
|
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל במחבת רחבת קוטר עם 5 כפות שמן על להבה בינונית תוך כדי בחישה מדי פעם עד הזהבה. מצננים.
מוסיפים לסיר קטן (2 ליטר) את העדשים ואת האורז, 1/3 מכמות הבצל המטוגן בתוספת כף משמן הטיגון שלו, מלח, קינמון ופלפל אנגלי. יוצקים כמות מים רותחים מביאים לרתיחה על להבה בינונית תוך כדי בחישה עדינה. מכסים ומבשלים 20 דקות על להבה נמוכה.
מסירים מהכיריים, נותנים למג'דרה לעמוד קצת בסיר מכוסה ומצננים. בהגשה מוסיפים את יתרת הבצל המטוגן יחד עם כל שמן הטיגון שלו תוך כדי ערבוב קל בתנועות גדולות.
מתכונים נוספים באדיבות מאסטר שף
שיפודי עוף במשרת קרם קוקוס וטריאקי
מניפות תפוחי אדמה עם מיונז הולנדי מתובל
קציצות עוף ברוטב עגבניות וזיתים ירוקים
פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות
כדורי אורז מטוגנים במילוי בשר ותירס
המבורגר צמחוני משעועית אדומה ופטריות
פיצה ים תיכונית עם שוליים ממולאים
מתכון למאפה משה בתיבה מרשים ויפהפה לאירוח
סלט אוליביה רוסי בהגשה מודרנית
קרפים במילוי בננות מקורמלות ברוטב קרמל וקוקוס
מאפה קיגל עם חמוציות ברוטב קרמל
סלט קוסקוס מרענן ועשיר בירוקים ופירות העונה
מתכון לעוגת הגבינה הקרה הטובה ביותר
עוגת גבינה אפויה עם וניל וקרם ריבת חלב