קראנץ' כרובית עם מיונז הולנדי
כרובית אפויה בציפוי קראנצ'י של חגיגת טעמים מהעולם: מיונז, חרדל דיז'ון צרפתי ורוטב סויה מסורתי באדיבות המותג מאסטר שף
זמן הכנה: 20 דקות
- קושי: קל
מצרכים
כרובית שלמה מנוקה מעלים מבושלת 10 דק' במים רותחים עם כף מלח |
|
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את המיונז, החרדל, הסויה, המלח והפלפל.
עוטפים את הכרובית היטב במרינדה.
בקערה עמוקה מערבבים פירורי לחם, עירית קצוצה ופרמז'ן מגורר דק, עוטפים את הכרובית בציפוי ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים בחום של 200 מעלות כ- 40 דקות ומגישים.
מתכונים נוספים באדיבות מאסטר שף
בולונז עוף לילדים כארוחת צהרים טעימה
שיפודי עוף במשרת קרם קוקוס וטריאקי
מניפות תפוחי אדמה עם מיונז הולנדי מתובל
קציצות עוף ברוטב עגבניות וזיתים ירוקים
פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות
כדורי אורז מטוגנים במילוי בשר ותירס
המבורגר צמחוני משעועית אדומה ופטריות
פיצה ים תיכונית עם שוליים ממולאים
מתכון למאפה משה בתיבה מרשים ויפהפה לאירוח
סלט אוליביה רוסי בהגשה מודרנית
קרפים במילוי בננות מקורמלות ברוטב קרמל וקוקוס
מאפה קיגל עם חמוציות ברוטב קרמל
סלט קוסקוס מרענן ועשיר בירוקים ופירות העונה
מתכון לעוגת הגבינה הקרה הטובה ביותר
עוגת גבינה אפויה עם וניל וקרם ריבת חלב